مقاله بررسی اثر متقابل اسید سالیسیلیک و شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه یونجه در word

برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید

 مقاله بررسی اثر متقابل اسید سالیسیلیک و شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه یونجه در word دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر متقابل اسید سالیسیلیک و شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه یونجه در word  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسی اثر متقابل اسید سالیسیلیک و شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه یونجه در word،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر متقابل اسید سالیسیلیک و شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه یونجه در word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی مدلسازی گیاه، آب، خاک و هوا

تعداد صفحات: 8

نویسنده(ها):

عبدالرحمان ترابیان – مدرس مجتمع آموزش عالی جهاد کشاورزی – دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان
سمیه راینی سرجاز – دانشجوی کارشناسی ناپیوسته تولید و بهره برداری ازگیاهان دارویی و معطر
مظفر پوردیگویی – مدرس مجتمع آموزش عالی جهاد کشاورزی – دانشگاه جامع علمی کاربردی کرمان
مهدی نقی زاده – کارشناسی ارشد زراعت و اصلاح نباتات

چکیده:

تنش شوری در گیاهان منجر به تنش هایی نظیر سمیت یونی، تنش اسمزی و تنش اکسیداتیو می گردد. دراین مطالعه به منظور بررسی اثرات شوری (0، 10 و 15 دسی زیمنس بر متر مربع) برروی جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه در شرایط آزمایشگاهی روی گیاه یونجه Medicago sativa و برای بررسی اثرات اسید سالیسیلیک SA در کاهش این تنش از غلظتهای 0/1 ، و 0/5 میلی مولار به صورت پیش تیمار استفاده گردید. آزمایش در آزمایشگاهی مجتمع آموزش عالی جهاد کشاورزی علمی – کاربردی کرمان به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار مطالعه گردید.

برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید